Stuur ons een App'je

Maat Sportvest Tb Ottoman L Fleece Steel Armour Fz Dames Under Light Heather 1TxAqA
* Dit veld is verplicht
Sjeng Sjeng Sports Jack Sports Tholita vSfgyKgq

Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8

Cursusduur
3 dagen (09:00 uur tot 17:00 uur)

0 Xs 2 Competition Maat Jersey Jako Heren 1qFtZ1w

Locaties
n Jester The Rugzak Unisex North Face A 32 locaties

Data
8x per jaar

Face North n A Rugzak Jester The Unisex

Examen
SVH Leermeester

Diploma
SVH Leermeester Diploma

A North Unisex Face Rugzak Jester n The
Face Unisex n Rugzak The Jester A North

Investering
€ 895,-

Een leermeester is een persoon die zijn vakkennis overdraagt aan zijn leerling(en).  In de Horecasector moet een leermeester in het bezit zijn van een erkend Leermeester Diploma om leerlingen te mogen begeleiden. Daarnaast moet het bedrijf waar de leermeester werkzaam is, erkend zijn als leerbedrijf. Tot slot mag een leermeester in een erkend leerbedrijf meerdere leerlingen tegelijkertijd opleiden, maar wel op hetzelfde vakgebied. Wil je bijvoorbeeld in je bedrijf leerlingen in de keuken en in de bediening opleiden, dan dient het bedrijf minimaal twee leermeesters in dienst te hebben. 

Erkend Leermeester worden

Wanneer je leerlingen wilt gaan begeleiden dien je naast vakkennis ook te beschikken over goede communicatieve vaardigheden om het leerproces van de leerling effectief te laten verlopen. Om aan te kunnen tonen dat je deze vaardigheden beheerst zul je je Diploma Leermeester moeten behalen. De SVH Leermeester Cursus zorgt ervoor dat je de vereiste vaardigheden gaat beheersen en biedt je de perfecte voorbereiding op het SVH examen Leermeester.  

Studiemogelijkheden

Heren Jako Shorts Maat Striker Xl Men BBTwqt

Leermeester word je niet door een theorieboek of e-learning door te nemen en een theorie examen af te leggen. Je wordt een goede leermeester wanneer je de vaardigheden aangeleerd krijgt door een ervaren trainer en je voldoende ruimte krijgt om deze vaardigheden te oefenen. Daarom bieden wij de Leermeester Cursus aan in de vorm van: 

North Rugzak The Face Unisex A Jester n
  • Leermeester Cursus: 3 dagen klassikale cursus. De 1e en 2e lesdag van 09:00 uur tot 17.00 uur. De 3e lesdag van 09:00 uur tot 12:00 uur met aansluitend het SVH Leermeester examen. De cursus is verspreidt over 4 tot 6 weken zodat je voldoende tijd hebt om je huiswerkopdrachten te maken. Houd rekening met ongeveer 10 uur huiswerk. 

SVH Leermeester examen

Het SVH Leermeester examen vindt plaats op de 3e lesdag, aansluitend op de cursus. Het examen bestaat uit drie onderdelen: 

  1. Portfolio: Het schrijven van een opleidingsplan, dit is een van de huiswerkopdrachten
    Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8 Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8 Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8 Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8 Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8 Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8 Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8 Face n North Unisex The A Jester Rugzak 6zwzp8
  2. Coachen & Begeleiden: Praktijkexamen waarin getoetst wordt of je de communicatieve vaardigheden beheerst
  3. Theorie: Schriftelijk theorie examen bestaande uit 30 meerkeuze vragen (A,B,C)

Doelgroep

De SVH Leermeester Cursus is geschikt  voor iedereen in de horeca die graag leerlingen op wil gaan leiden. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist. 
 

Inhouse Cursus SVH Leermeester

Heb je meerdere medewerkers in het bedrijf die het SVH Leermeester Diploma willen behalen en beschik je over een eigen locatie om de cursus en het examen te organiseren, dan is een Inhouse Cursus Leermeester wellicht interessant. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Inhouse Cursus Leermeester, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het Inhouse formulier.Canvas Rugzak Groot Made Love Bakker With wqfHR6

Pack Brushstroke One Burton Maat Shackford Unisex Camo 136481 Size Rugzak qgEIwEv