Over Ons

Een beetje meer over ons...

Achtergrond


Sense Candles is het product van een voorliefde voor lekkere geuren en de gezelligheid van kaarsen. Opgericht in 2014 met als belangrijkste kernwaarde: tevreden klanten. Bij een product als geurkaarsen ligt teleurstelling al snel op de loer. Niet elke kaars brengt wat hij belooft. Door eigen ervaringen met zwakke geuren, tunnelende glazen en grote zwarte rookwolken, besloten wij het met Sense Candles anders te doen.

Wat maakt Sense Candles dan zo goed?

Om deze problemen te tackelen zijn er een maandenlang tests gedaan. Totdat, in onze ogen, het perfecte product bereikt was. Geen tegenvallende geursterkte, geen tunnelende kaarsen en geen grote rookwalmen, maar heerlijke sterke geuren, volledige smeltoppervlaktes en keurig brandende lonten. DAT is wat we minimaal eisen van elke kaars die verkocht wordt.

☆ Maximale hoeveelheid geurolie - Al onze kaarsen en waxmelts zijn regelrechte geurbommen!
☆ Twee lonten - Je hebt nooit tunnelvorming en kunt een kaars ook een korte periode aansteken.
☆ Loodvrije lonten - Zodat je geen last hebt van zwarte rookwalmen en lood in lonten slecht is voor de gezondheid.
☆ 75% soja / 25% parafine - Sojawas is zacht en romig, parafine heeft uitstekende geurhoudende kwaliteiten.

Wat vinden wij belangrijk?

Allereerst vinden we het belangrijk dat elke kaars en elke waxmelt die verstuurd wordt van top kwaliteit is. Daarom maken we nog steeds alles met de hand en stoppen we er een flinke dosis liefde en passie in. En dat is te merken. We eisen van onszelf dat elk product aan de verwachting voldoet.
Wat ook hoog in het vaandel staat is contact met onze klanten. Daarom maken we er een sport van om zo goed en snel mogelijk te reageren op alle vragen en opmerkingen die we binnenkrijgen. Ook via Facebook houden we nauw contact met iedereen die er voor open staat. Niet alleen vinden we dat dat zo hoort, ook vinden we het stiekem erg leuk!


Veel liefs,