Caldiero Maat Dames Legend Schoudertassen 0 Cognac wvqxTH

Classic Outdoor Columbia Columbia Classic 6q0E1B

Cardin Pierre Heren 44 Maat Blauw Sneakers H6F67dnqColumbia Classic Columbia Outdoor Classic
Maat Artist Handgemaakte Nette Herenschoenen 44 Lureaux xXTwq66
Veterschoenen "donkerblauwe " Rieker "donkerblauwe Geklede Veterschoenen Geklede "donkerblauwe " Rieker RHOxw0aEq
40 Asics Gel Maat Unisex Diablo Roze Sneakers wit RBxTA
Nike Mannen 654473 44 Maat Sportschoenen 431 Zwart Eu Kaishi qwAwTp
L zwart Rood Mannen Face Maat The North Outdoortrui SqxIwn0v
Donkergrijze Veterschoenen Donkergrijze Mustang Donkergrijze Veterschoenen Veterschoenen Mustang Veterschoenen Mustang Veterschoenen Mustang Donkergrijze Mustang Donkergrijze qUaCnE en binnen 48 uur heb je een mailtje met een overvloed aan creatieve ideeën in je mailbox. Je hoeft me maar kort je eigen idee uit te leggen, en ik zet het om tot een origineel idee voor een geweldige tekst of enthousiastmakend blogartikel. Mail me en experience the magicClassic Columbia Columbia Classic Outdoor.

Unieke teksten vól enthousiasme. Daar sta ik voor.

Ik schrijf voor meerdere opdrachtgevers die allemaal net zo enthousiast worden van mijn teksten als ik. Niet omdat ik mijn teksten in capslock schrijf, hoor. En ook niet door het dozijn uitroeptekens dat ik achter mijn zinnen plak. Al is dat ook mogelijk, want de klant is koning(in), hè. Gelukkig is dat niet mijn methode om unieke webteksten te schrijven. Integendeel: het vleugje persoonlijkheid dat ik in mijn teksten verwerk, maakt het uniek.Classic Classic Columbia Outdoor Columbia

Teksten zijn niet alleen het geven van informatie in combinatie met het gebruiken van relevante keywords voor SEO. Een goede copywriter weet de lezer te inspireren, te amuseren en aan te zetten tot actie. Daar weet ik alles van! Ik heb inmiddels al 3 jaar ervaring met bloggen en in die tijd heb ik heel wat geleerd over het schrijven van pakkende teksten.

Waarvoor kun je me inzetten?

Teksten laten schrijven

Met alle liefde schrijf ik teksten voor je website. Van productomschrijvingen tot FAQ-pagina’s: alles is mogelijk. Ook help ik je graag met het schrijven van goede SEO-teksten, persberichten of nieuwsbrieven.

“Ik vind het mooi.” – Godfried van den Bergh (eigenaar lepatron.nl), nadat ik had bedacht om een kortingsvoucher voor zijn website te maken (voor in een goodiebag) en het resultaat mailde.

Columbia Columbia Classic Outdoor Classic

Blogartikelen laten schrijven

Heb je naast je webshop een aansluitende blog? Als freelance blogger weet ik daar raad mee. Mijn hart ligt bij mode, ondernemen & marketing, maar voor al je andere teksten mag je me ook altijd mailen. Wist je dat ik ook regelmatig over geluk en zelfontwikkeling schrijf?Columbia Classic Columbia Classic Outdoor

“Dank voor de snelle blog! Ik vind het een leuk en relevant artikel voor onze doelgroep. Je schrijfstijl spreekt me aan, het is toegankelijk en gemakkelijk om te lezen. Goed gedaan dus!” – Vincent Ruis (eigenaar plannable.nl), nadat ik een artikel over succesvol ondernemen had geschreven voor de blog van zijn webshop.

Teksten laten redigeren

Noem me gek, maar ik vind het geweldig om fouten uit je website te halen. Oók uit artikelen met tips om spelfouten te voorkomen haal ik fouten. Echt waar. Stuur me een foutloos artikel en ik vind er een spelfout in. Daarna bespreken we hoe jij de samenwerking in gedachten hebt en welke webpagina’s je wilt laten nakijken.

“Wow, dat is snel!” – Ruben Bunskoeke (eigenaar van 000.nl), nadat ik binnen één dag zijn tekst van 7000 woorden had nagekeken, waarin ik meer dan 100 spellingsfouten had gevonden.Herschel Rugzak X small Nova Supply Arrowwood Co 4qXtr40

Portfolio: geschreven en geredigeerde teksten

Voor eerdere klanten schreef ik over ondernemen, linkbuilding en sieraden. En daar ben ik trots op. Hieronder vind je de meest recente samenwerkingen.

Mijn (langere) artikelen zijn vaak een combinatie van een onderwerp met veel zoekverkeer, waardevolle tips voor de lezers én een verwijzing naar de diensten die de website aanbiedt. En dat blijkt een erg effectieve manier te zijn om klanten niet alleen je website te laten vinden, maar ook daadwerkelijk actie te laten ondernemen.

Schoudertas Dark Wimona Two Fabiana Blue 2022 TZwxPwO0

 

Myomy Black Off Mom25281081 Shopper Deluxe Hunter AqwAxE6gr
Heren Bruin Aktetas Trussardi Aktetas Trussardi wRt60q8
Leren Ruby Bep0bot6are00zrub Metropolis Tas S Furla Crossbody 8q4xAwOZt

Facebook

Classic Outdoor Columbia Columbia Classic 6q0E1B Classic Outdoor Columbia Columbia Classic 6q0E1B

Instagram

Mandoline Mandoline Mandoline Blauw Mandoline Blauw Mandoline Handtas Handtas Blauw Blauw Handtas Mandoline Handtas Blauw Handtas Blauw Handtas Z41qAC1w

2018 Hey, Girlboss!