Chemelot
[email protected]
  • Home
  • >
  • Carrière
  • >
  • Administratief en secretarieel
Home 1970 City 1969 Home Home City Manchester Manchester 1970 Manchester 1969 1969 1970 Manchester City 4wzIX8xq

Werken in een administratieve of secretariële discipline binnen Chemelot is heel divers. Ook al zijn we een chemische site waar de nadruk op productie en ontwikkeling ligt, de ondersteuning op het gebied van administratieve en secretariële processen is cruciaal.

Binnen bijna elke bedrijf op Chemelot zijn er mensen werkzaam in dit beroepenveld, denk aan secretaresses, salarisadministrateurs of financieel-administratieve medewerkers. Veelal zijn dit MBO/MBO+ posities, maar ook op HBO werk- en denkniveau zijn er interessante carrièrekansen.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community Xl Dany Kjelvik Jas Maat Antraciet Polysoftzodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Grijs Basic L Joggingpak Buttons Enos Maat Trainingspakken qFCwxnOp

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Meer vacatures